تهاجم فرهنگی بنی امیه(معاویه و یزید) از زبان اندیشمندان غیر مسلمان
مسیو ماربین آلمانی می نویسد: حسین (ع) اول شخص سیاستمداری بود که تا امروز احدی چنین سیاست مؤثری اختیار ننموده است......
بنی امیه از موقعیت استفاده کرده و برای آینده خود جایگاه محکم و استواری بوجود آوردند و بنابرعادت دیرین خود که دشمن بنی هاشم بودند کمتر خلوص عقیدت و نیت پاک به اسلام ابراز می داشتند و در با طن ننگ می داشتند که پیرو دین اسلام باشند.
امام حسین (ع) دید بنی امیه که قدرت مطلقه داشتند ودستورات اسلام را پایمال می کردند نزدیک است یکباره –
پایه های استوار و مستحکم اسلام را در هم ریزد و اگر بیش از این مسامحه کند نام و نشانی از اسلام و مسلمانان باقی نخواهد ماند. این بود که تصمیم گرفت در برابرحکومت جور و ظلم قد علم کندوبرای پایدارداشتن پرچم اسلام، پرچمی که با فداکاری و از خود گذشتگیهای جدش و با ایثار خون پاک صدها مسلمان غیرتمند برافراشته شده بود،جان ومال و خانواده و دوستان خود را فدا نماید.
حتی در آخرین دقایق زندگی، طفل شیر خوار خود را قربانی حق وحقانیت نمود و با این عمل اندیشه فلاسفه بزرگان عالم را متحیرساخت که چگونه دراین دم آخربا آنهمه مصائب جانکاه وافکار متراکم و عطش و کثرت جراحات باز هم از مقصد خود دست بر نداشت و یا اینکه می دانست بنی امیه ستمگر بر فرزندان صغیرش رحم نخواهد کرد و محض بزرگ نمودن مصائب خود او را هم بر سر دست گرفت و به ظاهر تمنای آب برای طفلش نمود، ولی با تیرجواب شنید،گویا حسین ( ع ) از این حرکت قصدش این بود که جهانیان بدانند عداوت بنی امیه با بنی هاشم تا چه حد است.و مردم گمان نبرند که یزید برای دفاع ازخود ناچاربراین اقدامات سبعانه دست زده،زیرا کشتن طفل شیرخواره در چنین حالی با آن وضع دهشتناک جز عداوت سبعانه که منافی با قواعد هر دین ومذهبی است چیزی دیگری نبود و همین نکته می تواند پرده از روی قبایح اعمال و نیات فاسد و عقاید بنی امیه بردارد و بر جهانیان،خاصه مسلمانان ظاهر شود که بنی امیه نه تنها بر خلاف احکام اسلام حرکت می کردند بلکه از روی عصبیت جاهلانه می خواستند که از بنی هاشم خاصه بازماندگان محمد ( ص )حتی یک طفل شیرخواره باقی نماند.
گاندی می گوید: من زندگانی امام حسین (ع) شهید بزرگ اسلام را به دقت خوانده ام وتوجه کافی به صفحات کربلا نموده ام وبرمن روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروزگردد بایستی از امام حسین (ع)پیروی کند.
چارلز دیکنس می گوید:اگر منظورامام حسین(ع) جنگ در راه خواسته های دنیای خود بود من نمی فهمم چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند پس عقل چنین حکم می نماید که فقط بخاطر اسلام فداکاری خویش را انجام داد.
ادوارد براون می نویسد حتی غیر مسلمانان نیز نمی توانند پاکی روحی را که این جنگ اسلامی درتحت لوای آن انجام گرفت انکار کنند.
به این ترتیب بر ما واضح ومبرهن شد که حتی اندیشمندان غیر مسلمان نیز بر این که امام حسین (ع) شهید تهاجم فرهنگی هستند اذعان دارند و ضمن آنکه آن سخن یاوه گویان را نیزدر جنگ طلب بودن امام نیز رد می نماید.
منبع: کتاب امام حسین علیه السلام- شهید تهاجم فرهنگی به نوشته غلامعلی پارسا.